Nimenhuuto marker
Välikatu, Välikatu, 45100 Kouvola [kartta]

5.3. Parisprinttiharjoitus Kouvolan keskustassa.

Yhteislähtö 10.00, jota ennen hyvät verryttelyt. 6-osuuksinen viesti, eli molemmat juoksevat 3-osuutta per henkilö. Osuuksien pituudet 1-1,8 km. Parit voi muodostaa etukäteen tai vasta paikanpäällä. Huomioikaa muut ihmiset keskustan alueella! Rasteilla emit-leimasin kepin päässä. Omat emitit ja A4-karttamuovit mukaan.

llmot Nimenhuutoon viim. 28.2. 24.00

Paikoitus Välikadun parkkipaikalla: Välikatu, 45100 Kouvola.

Rajoitukset muistaen: verryttelyt, oma suoritus, verryttelyt ja kotiin. Harjoituksista tulee analyysit Nimenhuutoon itselle ladattaviksi harjoitusten jälkeen.

Harjoitusohjeet:
Yhteislähtö 10.00. Kokoontuminen alueella 9.45, milloin muodostetaan loput joukkueet.

Kartat saa joukkueittain valmiiksi omaan säilöön harjoituksen ajaksi. Sieltä saa/pitää hakea itse oman osuuden kartat ennen omaa osuutta. Kartat on kirjattu oikeaan juoksujärjestykseen, jolloin aloittaja ottaa järjestysnumeroissa ensimmäisen ja toisen osuuden juoksija toisen jne. Karttoja ei saa vilkuilla ennen vaihdon tapahtumista. Vaihto sijaitsee maalissa ja vaihto tapahtuu, kun edellisen osuuden juoksija on saanut maalileimauksen hoidettua. Nollaus tapahtuu K-pisteellä, poikkeuksena ensimmäinen osuus, jossa nollaus tapahtuu kootusti ennen lähtöä. Jokaisen osuuden jälkeen emit-purku Samun Volvolla.

Harjoituksessa tulee noudattaa kiellettyjä alueita, jotka vaihtelevat osuuksittain. Muistakaa varoa muuta liikennettä!

Harjoituksen sähäkkyyden varmistamiseksi jokaisella osuudella on yhteislähtö n. 80 sekuntia ensimmäisen vaihdon jälkeen. Lämmittelyt harjoitusalueen ulkopuolella eli parkkipaikan itäpuolella. Joukkueiden saavuttua maaliin urheilijat hakevat rastit loppuverryttelyn aikana. :)

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

14
Noora H Heikki Ky Arttu JussiS Lasse Amalia Pyry M Maarit K [2] Tatu K Elmo K OssiK Pinja Hietanen Miksu Daniel K
4
Jarru K Eemil K Emilia K [3] JukkaT
148

Kommentoi...

Heikki ilmoittautui in

Juoksen, tai siis lähes kävelen parina itseni kanssa, siis partenogeneettisesti

Ossi ilmoittautui in

Tatu+Maarit ja Elmo+Ossi. Lähtökohtaisesti 2x2 osuutta.

Tom

Amalia-Miksu

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja